lunes, 31 de marzo de 2008

CATALUNYA S'EMPOBREIX


Fins ara es beneficiàven uns 50.000 usuaris a l’ àrea metropolitana, però es preveu que aquesta xifra es multiplicarà per 3 en els propers anys fins arribar als 150.000.
S’invertiràn 46’5 milions d’euros, cinc vegades més que abans, que es distribuiràn així: 30 milions per a equipaments, 9 per ampliar plantilles i 7,5 en sistemes d’informació.
Els serveis que s’ oferiràn seràn: atenció domiciliària, suport a nens, adolescents, inmigrants, discapacitats i altres dependents, i prevenció de l’exclusió social. És a dir: CATALUNYA S’EMPOBREIX. Senyors polítics: què fan vostés? Gestionar polítiques solidàries que hi vagin a les causes dels problemes, que promocionin a la gent, o més bé pal·liar els efectes d’un sistema injust (l’imperialisme salvatge) que només afavoreix els de sempre (la banca, les multinacionals) i que crea empobrits en sèrie?
Només faltaria que a algú de vostés se li acudeixi presentar notícies com aquesta com a “ganxo” electoral, cofois de la seva actuació. SENYORS POLÍTICS: VOSTÉS NO TENEN VERGONYA!

No hay comentarios: